A keresztfiaim ajándéka

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyon sokszor hatalmas bajban vagyok az ajándékok kitalálásával. Persze igyekszem mindig olyanban gondolkodni, amit tényleg tud használni az ajándékozott, és ami azért személyes is kicsit, és persze aminek örülnek, hiszen ez a dolog lényege, de nagyon sokszor egészen egyszerűen nem jut eszembe semmi sem. Semmi frappáns vagy jó dolog, aminek örülne az, akinek épp a szülinapja vagy a névnapja közeleg, a karácsonyról nem is beszélve, amikor teljesen elveszettnek érzem magam, hiszen akkor szinte mindenkinek kell okozni egy pici apró meglepetést, ami talán még nehezebb, mint amikor az ember azért bármit meg tud venni, aminek úgy gondolja az ember hogy örülnének.

Így vagyok sajnos most is, mert a két keresztfiamnak kellene ajándékot kitalálnom, ami nem könnyű, hiszen már tinik. Amikor még kicsik voltak sokkal egyszerűbb volt a dolgom, mert rengeteg dolgot szerettek, és hát mint tudjuk a gyerekek szinte mindennek tudnak örülni, hiszen minden játék egy kis újdonság számukra. Most azonban már tizenévesek, és nem igazán tudtam ezidáig mi tévő legyek. A szülőktől persze kérhetek segítséget, de nagyon sokszor ők is csak annyit tudnak mondani, hogy nem igazán tudnak tanácsot adni, mert megvan mindenük a fiúknak. Pénzt viszont nem vagyok hajlandó adni. Nem azért, mert azt gondolom nem jól használnák fel, hanem mert személytelen, és ahhoz azért még kicsik, hogy csak egy borítékot kapjanak ajándékul.

Most viszont az egyik nagyon jó barátom megkérdezte mit sportolnak, vagy van-e valami hobbijuk, mert azon az irányon azért mindig érdemes elindulni, és eszembe jutott, hogy mennek majd megint táborba, és a múltkor mondták, hogy mennyire jó lenne egy hordozható hangfal, mert azt el tudnák vinni akár magukkal és szabadon tudnák használni. Most pedig találtam is egy tökéletes fajtát a https://extrembazar.hu/ oldalon, úgyhogy meg is rendeltem. Remélem hogy hamarosan meg is érkezik és hogy örülni fog neki ez a két kis rosszcsont.

Leave a Comment