A legjobb döntés kulcsa

Minden munkahelyen, amikor egy új pozíció betöltésére kerül sor, akkor vezetőként fontos alaposan mérlegelnünk, ki is felel meg az adott munkakörben elvárt követelményeknek, amelyek nélkülözhetetlenek a további sikerek eléréséhez. Mindez nem a legegyszerűbb feladat, főleg ha vezető beosztásra keresünk valakit. Bármilyen esetről is legyen szó, a Kogwheel csapata tud segíteni nekünk, hogy biztosan a legjobb döntést tudjuk meghozni.

Tapasztalt pszichológusok, közgazdászok és kommunikációs szakemberek segítik döntésünket. Valamint az általuk alkalmazott assesment center, vagyis egyszerűen csak az AC, ami nem más, mint egy értékelő központi rendszer, melynek segítségével vizsgálják a jelöltjeink megfelelőségét, különböző szimulációs játékokban. Így mérve fel rátermettségüket, és magatartásukat bizonyos szituációkban, melyek a munkakörön belül adódhatnak. Mindez tökéletes akár több jelölt közül történő választás esetén, kritikus pozíciók betöltésénél, és egyéb kommunikációs képességeken alapuló munka esetén. Fontos tudni, hogy ez a vizsgálat testreszabott, ugyanis a cégünkben előforduló helyzetekben történik a jelöltek tudásának megmérettetése, és egyben objektív is, mert több figyelő is jelen van egyszerre.

Akár egyetlen nap alatt is meglehet az értékelés, de ez természetesen függ a jelöltek számától. Módszereik változatosak, csoportos gyakorlatok, prezentációs feladatok, interjúk, írásos feladatok és egyéb más gyakorlatok állnak rendelkezésre, amivel a lehető legnagyobb mértékben elemeznek ki, minden apró részletet. Ha őket hívjuk segítségül, biztosak lehetünk abban, hogy az adott helyre keresett személy lesz a lehető legjobb választásunk, és nem kell azon görcsölni, hogy vajon beválik-e majd az az illető, akit csak hasraütés-szerűen választottunk volna. Ne kockáztassuk az eddig elért sikereket, haladjunk tovább előre a lehető legnagyobb lendülettel és arassuk le a megérdemelt babérokat.

Leave a Comment