Attól, mert kínai, nem biztos, hogy rossz minőség…

2009-ben Shenzhen-ben megalakult egy márka, ami gyorsan az emberek szívébe lopta magát. Rendkívül széles skálán mozog a kínálat, a kábelektől elkezdve a töltőkön át a fülhallgatóig minden megtalálható, ami hasznos kiegészítője lehet a mobilunknak, legyen akármilyen gyártmányú is. Ez a Baseus.

A kínai termékekkel, gyártókkal kapcsolatban sokan a mai napig még mindig szkeptikusak A gyártó hitvallása azon alapszik, hogy minél praktikusabb, széles felhasználhatósági körű termékeket gyártson, természetesen úgy, hogy ne menjen a külső megjelenés rovására. Hatalmas előny, hogy gyakorlatilag az összes típusú, márkájú telefonnal kompatibilisek a termékek, így legyen akármilyen készülékünk, biztosan találunk olyan kiegészítőt, ami megfelelő számunkra. Azért is fontos a megbízható gyártótól vásárolni, mert egy rosszul megválasztott töltő akár tönkre is teheti a telefonunkat, és költhetünk többet a javításra, vagy új készülékre, mintha egy normális minőségű kiegészítőt vettünk volna.

A gyártó kényesen figyel arra, hogy termékei ne csak az adott funkciókat töltsék be maximálisan és hibátlanul, de ki is nézzenek valahogy, hiszen a mai embernek fontos a dizájn, a külsőség a hasznosság mellett, így rengeteg forma és szín közül választhatunk, legyünk akár nők, akár férfiak, mindannyian találunk jól használható, trendi kiegészítőt a mobilunkhoz. A Baseus aktív növekedési fázisa 2012-ben jött létre, amikor a márka a kínai nagy online platformokra lépett, és úgy döntött, hogy elkezd nyitni külföld felé, majd fokozatosan elkezdett bővülni.

Leave a Comment