Hallottál már róla?

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy bár nagyon szeretem a telefonom, és én igen nehezen cserélem le az eszközeim, mert nagyon hozzám nőnek, de szeretnék egy új telefont. Igen ám, csak rögtön el is kezdtem gondolkodni arról, hogy vajon akkor mi legyen a régivel? Mit csináljak vele? Eddig mindig odaajándékoztam a telefonomat valakinek a családban, de most erre nem lesz lehetőségem. A keresztfiaim, az édesanyám, már mind – mind megoldották a cserét, így ez a lehetőség most nem nyitott számomra. Új gazdát kellene neki keresni, de őszintén szólva, én rettenetesen gyűlölöm azt a macerát ami ezzel jár. Meghirdetni a telefont, válaszolgatni az üzenetekre, nagyon sokan csak kamuból írnak egyáltalán, aztán találkozót szervezni, hogy meg tudja nézni tényleg működik és nem akarom átverni, nagyon-nagyon sok idő és energia és nekem nincs ennyi. Ha pedig beviszem valahova, hogy be szeretném számíttatni, akkor már most biztos, hogy minden téren bukok, és nem is nagyon bízom meg ezekben a kereskedőkben. Nem tiszta nekem amit csinálnak, nem tiszta az áru eredete. Nem élek a szolgáltatásaikkal sosem.

Épp erről panaszkodtam az egyik barátnőmnek, amikor felnézett és csak annyit mondott, hogy számomra a megoldás az almabazar.hu. Ők ugyanis használt iphone felvásárlás keretén belül beveszik a telefonomat, felújítják ha kell, és keresnek neki egy új gazdát, és ha akarom tőlük szerzem be az új telefonomat, ha pedig akarom, akkor máshol jutok hozzá az új készülékhez. Én nagyon meglepődtem, mert még sosem hallottam ilyet. Azt gondoltam, hogy mindenhol csak akkor veszik be a készülékemet, ha ott veszem az újat.

Nagyon megtetszett ez a szolgáltatás és fel is kerestem őket. És hát megmondom őszintén hogy hatalmasat csalódtam pozitív irányba. Teljesen korrektek, minden téren értenek az apple termékekhez, és végül abban maradtam magammal, hogy náluk veszem meg az új készülékemet is, mert annyira korrektek voltak és annyira tisztán és egyértelműen fogalmaztak és beszéltek. Én mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha új apple eszközt szeretne beszerezni.

Leave a Comment