Szerelem, szerelem, megszerelem

Lassan 43 éve létezik az Apple, nem kis örömöt okozva ezzel az elektronikai kütyük megszállottjainak. Manapság szinte havonta jönnek az új, tovább fejlesztett szériák, így rengeteg választási lehetőségünk van, melyik készülék nyeri el a szívünket. Sok évnek el kellett telnie, amíg a mai állapotukat elnyerték ezek a szuper okos, ám rendkívül zárt rendszerrel működő készülékek. Mivel iphone-t csak az Apple gyárt, androidos készüléket meg szinte az összes gyártó, így az Applenek fel kellett készülnie egy nagy csatára, ha le akarta uralni a piacot a termékével.

A cég hosszú éveken keresztül csak és kizárólag cserélte a garanciális hibás készülékeket, javítást nem vállalt. Szerencsére ez ma már nincs így. Azonban még mindig sokan ellene, sokan mellette vannak, ám az kétségkívül tagadhatatlan, hogy rendkívül fejlett, okos rendszert kapunk általa. Folyamatosan jönnek ki a frissítések hozzá, így mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb szériát. Szerencsére ma már számos szerviz áll rendelkezésünkre, ha megsérülne a készülékünk.

Itt lép képbe az iSzerelés csapata, akik több éves szakértelemmel rendelkeznek javítás terén. Már az összes, akár külső, akár belső meghibásodást képesek megjavítani, viszonylag gyors határidővel, és rendkívül precízen. Tehát aki őket választja, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, és olyan munkát fog kapni, amit bátran tud ajánlani majd az ismerőseinek is.

Leave a Comment