Az örök családi kedvenc

Az én családom sosem volt az az átlagos típus. Már a férjem is nagyon szereti a kuriózum ételeket és dolgokat, alapvetően viszont nem igazán mondhatom hogy nagy lábon élnénk. Persze a gyerekek is örökölték ezt. A fiam például imádja a friss lazac ízét. Én el sem tudtam volna képzelni, hogy egy ennyire finnyás gyerek, aki szinte semmilyen húst nem hajlandó megenni, mert amint a szájába veszi csak forgatja és aztán nem sokkal később öklendezni kezd, amikor elé rakom ezt a friss lazac ételt, akármilyen formában ízletesen és finoman eszi, semmi probléma nélkül. Így aztán az örök családi kedvenc nálunk pont a kisfiam miatt lett a lazac és annak minden formája.

Persze ma már ennek tekintetében is nagyon nagyon fontos, hogy az ember honnan szerzi be az alapanyagokat, hiszen ezer helyről hallani, hogy termesztik és nevelik már ezeket az állatokat is, rengeteg antibiotikum és hormon mellett, ami nyilván nem egészséges és ilyen formán sosem adnám a gyerekemnek.

Az egyik nagyon jó barátnőm viszont ajánlotta az oceanfood.hu oldalt, ahonnan ő rendelt már többször és nagyon finom és egészséges az alapanyag, hiszen ők kifejezetten pontosan azért dolgoznak és a legfőbb célkitűzésük az, hogy mindenféle hormon mentes és antibiotikum mentes alapanyagot tudjanak a háztartások és éttermek részére szolgáltatni. Az a kiváltságos lehetőségünk van, hogy a nagy éttermek mellett minket kis háztartásokat is kiszolgálnak, és ugyanúgy tudunk tőlük rendelni. Én imádom, főleg így, hogy a fiam csak a friss lazacot imádja és semmi mást nem igazán eszik meg ami hús féleségnek mondható. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki ezeket a termékeket, ha finomat és egészségeset akar enni.

Leave a Comment