A kiállítás emlékére

Nemrég új munkahelyen kezdtem, ahol a feladatom a marketing terület kiszolgálása volt, kezdetben asszisztensi szinten, később azonban, mivel elég jól beilleszkedtem, és úgy látták, hogy jó ötleteim is vannak, már referensi pozícióra léptem fel. Ez azt jelentette, hogy egy-egy projektben már saját önálló feladataim voltak, határidőkkel és felelősséggel hozzárendelve. Természetesen kezdetben ez nekem nagyon nagy stressz volt, mert közel sem erre a pozícióra jelentkeztem, de ahogy láttam, hogy mennek a feladatok és jók az eredmények, egyre bátrabb és lelkesebb lettem.

Olyannyira, hogy az egyik legnagyobb feladatom is megkaptam, méghozzá, hogy a közelgő nemzetközi kiállításon, ahol az egyik legnagyobb kiállító cég leszünk és közel ezer fő látogatóra számítanak a hétvége alatt, tervezzem meg, hogy milyen ajándékkal lepjük meg az oda látogató közönséget. Hát mondanom sem kell, hogy először nagyon megijedtem, majd eszembe jutott a póló hímzés, és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy nagyon egyedi színre, mégis természetesre és maximálisan hordhatóra rátennénk a cég logóját és egy kis ajándékként egyedileg minden odalátogató kapna egyet a méretében. Természetesen ez egy kicsit nehéz a méretezést tekintve, de nagyjából két mérettel a nőknél és két mérettel a férfiaknál megoldható, hogy a kisebbekre egy kicsit nagy legyen az M méret mondjuk, a nagyobbaknál pedig szintén körülbelül megoldás az XL használata.

Ez az ötletem pedig annyira tetszett a vezetőségnek is, hogy meg is valósították, és a hímezd.hu csapata által leszállított gyönyörű hímzett póló ott várta a kiállítás napján az oda látogatókat, akik el voltak hűlve az egésztől és folyamatos dicséreteket kaptam egész hétvége alatt. Azt hiszem ez így egy szép emlék a kiállítást tekintve is.

Leave a Comment