A legújabb gyönygyszemeim

Nemrég egyre inkább teret kezdett hódítani a minőségi áruk, és azon is belül a minőségi hazai áruk köre, aminek megmondom őszintén hihetetlen módon örülök. Nem csak mert tényleg kiváló alapanyagból és kiváló technikával készülnek ezek a termékek, egyediek és teljesen különlegesek, hanem mert a hazai piac is egyre erősödik a kezdeményezés által. Számtalan kiállítás, rendezvény és fórum alakult már a hazai termékek – minőségi termékek – körére, akár a sima netes világot, akár a magazinokat, vagy a közösségi médiát tekintjük. Felbecsülhetetlen értéket képvisel ez a piac Magyarországon, és azt látom, hogy annyira védve van ez a kis kör, hogy tényleg nem tud silányabb minőséget, inkorrekt hozzáállást vagy rossz technikát biztosító kereskedő bekerülni ide, ami kifejezetten azért jó, mert így a vásárló félelmek nélkül tudja megnyomni a vásárolok gombot. Így tehát ez a kezdeményezés és erősödés mindenkinek jót tesz.

Nekem azonban nem volt weboldalam, ahova az egyedi tervezésű és kivitelezésű ruháimat fel tudtam volna tölteni. Persze a mai világban ez már pillanatok műve, gondolja az ember, de azért annak megtervezése is tudást és időt igényel, nem beszélve a termékfotózás témaköréről, amire rá kellett nekem is jönnöm, hogy egy profi szakember szükséges. Próbálkoztam én mindenféle módon – nem a költségek, hanem az ismereteim hiánya végett – de amikor rátaláltam a fotoda csapatára már tudtam, hogy jó helyen vagyok.

Hihetetlenül gyönyörű és részletes képeket készítenek, amik annyira visszatükrözik a valóságot, hogy szinte életre kelnek a képeik. Nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok, mert nem csak öröm és kacagás a közös munka, hanem a képek is annyira jók, hogy sosem kell attól tartanom, ha valaki rendel valamit, aztán nem olyan kap kézhez, mint amit várt volna. Biztos vagyok benne, hogy a szín, a forma, az anyag, a minta mindenki számára megfelelő lesz, hiszen a kép tökéletesen visszatükrözi a valóságot. A legújabb gyöngyszemeim már ezen az oldalon fellelhetők, és számos darab már a megnyitás napján útjára is kelt, ami bizony azt mutatja, hogy a projekt nagyon sikeres, a minőségi termék pedig nagyon kelendő ma az országban.

Leave a Comment