Rátaláltam végre

Én mindig is úgy szerettem vásárolni, hogy elmentem a boltba, megnéztem, megtapogattam a terméket, és aztán eldöntöttem, hogy megfelelő számomra vagy sem. Nem igazán szerettem fiatalabb koromban a netes vásárlásokat. Azt gondoltam akkoriban, hogy egyszerűen nem lehet így eldönteni, hogy valami megfelelő számunkra vagy sem. Ahogy múltak az évek, és egyre több dolgom lett, a család, a folyamatos munka és egyéb teendők mind sok időt igényelnek. Immáron szinte csak neten vásárolok. Újdonságok tekintetében még most sem az igazi a helyzet, de ha veszek egy terméket egy boltban és megtetszik, akkor bizony a következőt már a neten rendelem, az otthonom kényelméből. Nagyon megszerettem. Nem kell mennem sehova és ez nagyon fontos tényezője az ilyen vásárlásnak.

Hogy miért? Mert rengeteget megyek egy nap folyamán. Elindítom a napomat reggel és egészen estig meg sem állok. A gyerekek szállítása az óvoda, iskola termeibe, a bevásárlás, a munkahelyi tárgyalások, az edzés, a gyerekek haza szállítása mind az én feladatom. Közben persze az autóban ülök és nem egyszer előfordul, hogy araszolok a dugóban. Ez a nagyváros átka. Nyilván én választottam az élőhelyemet, tehát nem panaszkodom, de a cipőim már annál inkább. Folyamatos problémám, hogy a cipőim sarka tönkre megy a sok vezetéstől. Automata autóm van, mégis a gáz és fék használat éppen elég ahhoz egy átlagos zsúfolt napon, hogy gyorsan tönkre menjenek a cipőim.

Már régóta küzdök ezzel a problémával, mert hát valljuk be őszintén, egy dolgot biztos nem veszek neten, cipőt. Azt biztosan fel kell próbálni, meg kell nézni jól áll-e és kényelmes-e. Mert hogy egész nap az van rajtam. Én nem tudom a váltócipős változatot művelni, mert a két gyerek mellett ez lehetetlen. A minap viszont rátaláltam a tökéletes megoldásra. A https://heelgood.hu/ oldalon láttam, hogy kitaláltak már erre egy jó kis designos megoldást, és bátorságom össze szedve meg is rendeltem gyorsan egyet. Azt kell mondjam, hogy tökéletes. Azóta már rendeltem a barátnőimnek is ajándékba. Nagyon fognak neki örülni.

Leave a Comment